Ei voimassa - Kohde on myyty tai jostain muusta syystä epäaktiivisessa tilassa.

Suzuki DF2.5S

24 kesäkuu 08:21. Näytöt: 1 417. Uusimaa. Yritysilmoitus
Laajenna kuvat
Tyyppi: Moottorit Vuosimalli: 2011

Hinta alennettu 700 EUR

Prissänkt 18% 850 EUR

Kuvaus

DF2.5 on kevein yksisylinterinen nelitahtiperämoottori, jonka Suzuki on koskaan luonut. Vain 13-kiloinen suoriutuja onkin luokkansa kevyin vaihtoehto. Se on myös kevyin markkinoilta löytyvä vesijäähdytteinen moottori ? siksi sitä onkin poikkeuksellisen helppo kuljettaa mukana.

DF2.5 on kestävä valinta kesämökille tai esimerkiksi apujollan moottoriksi. Nelitahtinen OHV-moottori 68 cm³:n iskutilavuudellaan antaa runsaasti tehoa pienille jollille ja kumiveneille.

Tehokkaassa, mutta taloudellisessa moottorissa on manuaalinen käynnistysjärjestelmä sähköisellä sytytyksellä (PEI). Siksi se käynnistyy aina varmasti ja vaivattomasti. Suzukin kärjetön elektroninen sytytys takaa tarkan ajoituksen.

Öljytason tarkkailu on entistä helpompaa moottorin vasemmalle puolelle sijoitetun tarkistusaukon ansiosta. Kaasuvivussa ja ohjauksessa on manuaalinen herkkyyden säädin (soft?hard).

Ohjauksen helpottamiseksi moottoria voi kääntää 360°. Vaihdevipu sijaitsee moottorin oikealla puolella. Reilu kantokahva ja pieni koko tekevät moottorin irrottamisesta ja liikuttelusta vaivatonta.

Vene-lehti rankkasi Suzuki DF2,5S testivoittajaksi 2,5-hevosvoimaisten nelitahtiperämoottoreiden vertailussa (numerossa 6/07).

Neliasentoisen kallistuskulman säädön ansiosta DF2.5 voidaan mukauttaa lähes kaikkiin kyseisen koneluokan veneisiin.

Perustiedot

Tila: Uusi
Moottorin teho: 2,5 hv
Moottorin vuosimalli: 2011

Katsastus

Venetesti