OSTA • MYY • VAIHDA • VENEET • MOOTTORIT • VARUSTEET
Venepörssi

One off H-Special

22.06.2022 14:00, Varsinais-Suomi , Turku

  • Vuosimalli: 2020
  • Tyyppi: Purjevene

Ainoa laatuaan oleva harvinaisuus sinulle, joka haluat jotain mitä ei ole kenelläkään muulla. Tällä veneellä saat satamassa kuin satamassa juttuseuraa. Veneenrakentaja Lasse Ristikankareen uusiksi rakentama ”H Special”. Klassisesta Hans Groopin suunnittelemasta ja Botnian vuonna 1980 valmistamasta H-veneestä on jäljellä vain vähän, sillä kaunislinjaisesta, pienestä retkiveneestä on rakennettu klassinen päiväpurjehtija. 

Runko on käyty läpi kokonaan 2019-2020 pohjaa myöden. Samalla veneestä poistettiin ruffi ja kansi päällystettiin oregoninmännyllä ja mahongilla. Keulakannen alla on hytti, jossa mahtuu nukkumaan kaksi ihmistä. 
Sitlooda ja kipparin paikka on tiikkiä. Runkoa on vahvistettu lisälaipiolla.

 Muutoksien vuoksi veneen painopiste on alempana, joten se on myös perinteistä h-venettä vakaampi. Tilavassa ja suojaisassa istuinkaukalossa on kätevä taittopöytä, jonka äärellä neljä aikuista ruokailee mukavasti. Perämoottori on sijoitettu käytännölliseen moottorikaivoon, joten kone on piilossa ja erittäin helposti käytettävissä. Ratkaisu parantaa myös huimasti ohjailtavuutta satamamanöövereissä. Puomiin on viritetty kevyt ”lazy jack”, jonka ansiosta puomi ei makaa kannella naarmuta tyylikästä lakkapintaa, ja näin isopurje on helpompi laskea.

 Keulassa on irroitettava kaide helpottamaan veneeseen kulkua. Veneessä irroitettavat uimaportaat. Kiinnitysköysille on läpivienti kannen alle, joten ne ovat helposti käytettävissä koko ajan. Vene on ollut talvisäilössä lämpimässä hallissa ja kesäisin lakkapintaa suojaa auringolta ja sateelta koko kannen peittävä pressu. Pressu on kolmiosainen ja istuinkaukalon peittävä osa toimii tarvittaessa puomitelttana. Veneen mukaan tulee pressu ja telineet, jonka päälle pressun saa suojaamaan venettä. 

Lisätietoa Vene-lehden artikkelista: https://venelehti.fi/h-vene-foxy-lady-tyylik...
 Lisää kuvia ja videoita instagram-tilitämme: instagram.com/foxylady.kettunokka

Perustiedot

Moottorin merkki ja malli Mariner
Moottorin teho 4 hv
Moottorin vuosimalli 1990

Varusteet

Akkulaturi
Apujolla
Ankkuri
Ankkurivinssi
Astianpesukone
Aurinkopaneeli
Autopilotti
GPS
Hakuvalo
Hydrauliohjaus
Ilmastointilaite
Jääkaappi
Kaasuvaroitin
Karttaplotteri
Kaikuluotain
Kemiallinen
Keulapotkuri
Kompassi
Kuomu
Liesi-diesel
Liesi-kaasu
Liesi-valopetroli
Liesiuuni
Loki
Lämminvesijärjestelmä
Lämmitin
Käsisammutin
Maasähköjärjestelmä
Mikroaaltouuni
Moottoritrimmi
Pakastin
Pelastuslautta
Pesukone
Pilssipumppu
Septitankki
Stereot
Suihku
Taavetit
Targakaari
Trimmilevyt
Tutka
TV
Uimaportaat
Uimataso
VHF
Wc
Ilmoitukset
Marino MS66
7000 €
Shipman 28
7800 €